Hallitus tiedottaa...

Pursiseura kaipailee uutta innokasta sihteeriä! Jos tunnet kiinnostusta, ole yhteydessä kommodori Markus Lehmoseen.

Pursiseura muistuttaa, että seuran lippua saa käyttää vain KATSASTETUISSA veneissä, ja katsastuksen saa suorittaa vain seuraan kuuluvaan veneeseen!

Innokkaita talkoomiehiä ja -naisia tarvitaan kesän talkoisiin. Ilmoita talkoovastaavalle ristoj.raatikainen@gmail.com tai p. 040 090 1237 mikäli olet käytettävissä.

Maja-avaimet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa/lainata muille! Ainoastaan majojen käyttömaksun maksaneet ovat oikeutettuja käyttämään seuran majoja, grillikotia ja saunoja!

Pursiseura facebookissa!

Olemme nyt myös facebookissa, käy liittymässä ryhmäämme! Liittyminen edellyttää facebook-tilin luomista ensin omalla nimellä.

PURJEHDUSKOULUTTAJIA JA KILPAILUTUOMAREITA tarvitaan lisää!!

Jos tunnet kiinnostusta, ota yhteyttä Timo Niskaseen p. 040-5484940. Seura kustantaa koulutuksen.