Keitele-regatta 40-vuotta!

Tänä vuonna tavoitteena on saada 40 purjevenettä starttaamaan 1.7. klo 10.00 Äänekosken Mustanniemen satamasta. Matka taittuu kohti Matilanvirtaa, missä kilpailijat pysähtyvät syömään. Ruokailun jälkeen jatketaan Viukarinsaareen, missä kilpailijat yöpyvät. Seuraavana aamuna startataan, ja matka jatkuu aina Viitasaarelle asti, missä voittajat palkitaan. Matilanvirran rokkapisteellä kaikki käsiparit ovat tarpeen, jos olet innokas liittymään talkooporukkaan, ota yhteyttä Jenna Rytköseen sihteeri@alakeiteleenpursiseura.fi tai p. 045 269 7296.

Hallitus tiedottaa...

Pursiseura kaipailee uutta innokasta sihteeriä! Jos tunnet kiinnostusta, ole yhteydessä kommodori Markus Lehmoseen.

Pursiseura muistuttaa, että seuran lippua saa käyttää vain KATSASTETUISSA veneissä, ja katsastuksen saa suorittaa vain seuraan kuuluvaan veneeseen!

Innokkaita talkoomiehiä ja -naisia tarvitaan kesän talkoisiin. Ilmoita talkoovastaavalle ristoj.raatikainen@gmail.com tai p. 040 090 1237 mikäli olet käytettävissä.

Maja-avaimet ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa/lainata muille! Ainoastaan majojen käyttömaksun maksaneet ovat oikeutettuja käyttämään seuran majoja, grillikotia ja saunoja!

Pursiseura facebookissa!

Olemme nyt myös facebookissa, käy liittymässä ryhmäämme! Liittyminen edellyttää facebook-tilin luomista ensin omalla nimellä.

PURJEHDUSKOULUTTAJIA JA KILPAILUTUOMAREITA tarvitaan lisää!!

Jos tunnet kiinnostusta, ota yhteyttä Timo Niskaseen p. 040-5484940. Seura kustantaa koulutuksen.